Våre tjenester

Fortøyningsbåtene Dan Røberg fortøyer tankbåter, trålere og fraktebåter. Vi er lokal agent for cruisebåtene som ankommer Tromsø, og har ansvar for å fortøye disse.

Våre båter

20 fots mob-båt. Båten er en dobbel glassfiberbåt med følgende mål:

Mål

Lengde: 6,11 m
Bredde: 2,20 m
Dybde: 1,15 m

Andre fakta

Motor: 100 Hk Saab Ford
Årsmodell: 1980
Vekt: 2800 kg
Fart: 8 knop

Mob båten er utstyrt med dyseror og fireblads propell på fast aksling med stigning for trekkraft på propellvingene. Båten har flere flytekammer.

Utstyr om bord:

Full lanterneføring
Førstehjelpsutstyr
Brannslukningsapparat
Lommelykt

Spylepumpe
3 stk. redningsvester
3 stk. hjelmer
Bærbar Walkie Talkie

Bærbar VHF
Kompass
Div. verktøy

Utvikling

September 2009 ble det innkjøpt enda en fortøyningbåt, en 1987 modell mob båt, 23 fot med vannjet og 200 hk innenbords motor . Det meste av båten er blitt oppgradert og påkostet nærmere 250 000.- Alt elektrisk er byttet ut og motor er totaloverhalt. Båten er utstyrt med selvslukking i maskinrom. Det er lagt ut oljebestandige matter på hele dekket for å forhindre fall når det er glatt. Båten er også ekstra godt fendret for å forebygge skader ved fortøyningsoppdrag.

Sikkerhet

Sikkerhet ombord er særdeles viktig for oss, og vi bruker til enhver tid verneutstyr i henhold til gjeldende lover og regler.

Mannskapet som er ombord bruker flytedakt vinterstid og flytevest sommerstid. Hjelm brukes alle årstider. Båtene slipsettes 2 ganger året til inspeksjon og vedlikehold av motor og skrog.

Kontaktinformasjon

Fortøyningsbåtene Dan Røberg
Ringselvegen 17
9100 KVALØYSLETTA

Telefon: 957 35 000
E-post: post@fortoyningsbaatene.no

Kontakt oss

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema – så kommer vi tilbake til deg!